Author-it 2017-05-22T08:41:49+00:00

Reductie vertaalkosten en snellere time-to-market

Minder tijd voor maken, beheren en publiceren

Consistente informatie door hergebruik

Dé oplossing voor bedrijven die veel documentatie en productinformatie hebben met daarin allerlei varianten!

Author-it is wereldwijd het meest gebruikte Component Content Management Systeem (CCMS) voor product- en softwaredocumentatie. Author-it beheert informatie niet op documentniveau (zoals een document management systeem), maar op het niveau van herbruikbare informatiebouwstenen. Door de informatiebouwstenen te hergebruiken wordt er gezorgd voor consistentie in de uiteindelijke productinformatie en het draagt bij aan lagere vertaalkosten, tot wel 50%! De ontwikkelde informatie kan in verschillende publicatietypen gebruikt worden, bijvoorbeeld Word, PDF, HTML, XML en Scorm. Author-it maakt het mogelijk om op elke plaats en elk moment de juiste informatie te leveren!

Besparen op vertaalkosten

50%

Bekijk de introductievideo

Introductievideo Author-it

Voordelen van Author-it

  • Diverse publicatievormen: Publiceren naar o.a. Word, PDF, HTML, Web Help en XML.
  • Hergebruik: Slim hergebruik van componenten met de modulair opgebouwde informatiestructuur.
  • Zoeken: Eenvoudig componenten terugvinden met de krachtige zoekmachine.
  • Vertalen: Optimale ondersteuning bij vertalingen (Author-it Localize).
  • Reviewen: Eenvoudig componenten reviewen door het toevoegen van commentaren in de componenten (Author-it Reviewer).
  • Conditioneel publiceren: Gebruikersspecifiek publiceren met de gebruiksvriendelijke publicatietool.

Versnelling time-to-market

80%

Basiscursus Author-it

De workshop bestaat uit theorie, veel praktijk en een aantal oefeningen. Op dag 1 leren de deelnemers de basisprincipes van Author-it kennen en gaan ze een documentatieproces vormgeven. Ook doorlopen ze de 6 belangrijkste basisvaardigheden van Author-it welke ondersteund worden met opdrachten. Op dag 2 maken de deelnemers kennis met vertalen en (gebruikersspecifiek) publiceren. Alle kennis die de deelnemers hebben opgedaan, worden toegepast op basis van eigen meegenomen werk (bijvoorbeeld een handleiding). Iedere deelnemer zal zijn eigen werk in Author-it zetten en kan tijdens deze werkzaamheden terugvallen op de kennis van de trainer.

Voor wie?
De workshop is bestemd voor auteurs die gaan werken in Author-it.

De workshop wordt verzorgd door een ervaren contentspecialist van Eluxis. Deze heeft uitgebreide praktijkervaring met Author-it, het technisch en topic-gebaseerd schrijven en component content managementtechnieken.
De workshop wordt gehouden in onze eigen trainingsruimte. Desgewenst kunnen we de workshop ook laten plaatsvinden bij u op locatie. Neem hiervoor contact met ons op (info@eluxis.com of 053-4803040).

Workshop duur
De workshop duurt 2 dagen, elk van 09.30 uur tot 16.00 uur.

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de workshop en het aantal deelnemers (maximaal 6). Graag bespreken we in een intakegesprek wat voor uw organisatie de beste opzet van de workshop is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken (info@eluxis.com of 053-4803040).
Neem contact op

Meer weten over Author-it en/of de Author-it workshop?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
Neem contact op