Workshops

Workshops 2017-09-04T12:48:44+00:00

Al meer dan 20 jaar helpen we organisaties met een slimme, innovatieve inzet van kennis. Deze, meestal technische, bedrijven hebben meetbaar geprofiteerd van een veel betere kennis- en informatieoverdracht bij bijvoorbeeld het eigen gebruik van complexe systemen of het gebruik van geavanceerde producten door hun klanten. Dat beoogde resultaten van tevoren goed worden ingeschat en meetbaar zijn, vinden we erg belangrijk. Het rendement op kennis is immers de rechtvaardiging van de investering. Uiteraard hebben we onze ervaringen en best practices zelf ook vastgelegd. Die kennis brengen we graag weer over op u en uw medewerkers.

Praktische workshops, op maat

Eén manier waarop u kunt profiteren van onze kennis is het volgen van een workshop. We hebben geen standaardworkshops en geen open inschrijving. We geloven niet heel erg in de effectiviteit van generieke cursussen. Onze workshops hebben de context van technische, industriële werksituaties en ze zijn altijd gericht op de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Zo zijn we het meest van waarde voor u. De inhoud en duur van de workshops bepalen we daarom in overleg. Zo mogelijk bieden we aanvullend coaching en consultancy. Of u besteedt bepaalde activiteiten aan ons uit. Wat u maar nodig heeft om succesvol te zijn.

Zelf verder kunnen

De deelnemers aan onze workshops krijgen concrete kennis en vaardigheden waarmee ze direct zelf aan de slag kunnen. De workshops zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar praktijkervaring en bevatten dus praktische en uiterst toepasbare inhoud. Dat wil niet zeggen dat we de inhoud niet hebben onderbouwd met actuele wetenschappelijke inzichten. Daar benutten we onze goede relatie met de Universiteit Twente voor.

Docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn hoogopgeleid en didactisch goed onderlegd, maar bovenal kunnen ze putten uit hun jarenlange ervaring met kennis- en informatieoverdracht bij industriële en technische bedrijven. Ze krijgen daarom altijd uitstekende evaluaties.

Workshops