Kennismaken

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

  • Expert digitale bedrijfsopleidingen

Actieweken nieuwe online training Expert Digitale Bedrijfsopleidingen

Digitaal opleiden staat volop in de spotlights.

ASML  – parel van de Nederlandse maakindustrie – leidt met Augmented Reality monteurs in Taiwan op vanuit Nederland, zo was pas in het nieuws.

Met je lijf in Veldhoven, met je handen in Taiwan, was de pakkende samenvatting. De trainer zit in Veldhoven, de monteur is in Taiwan aan het werk. Op afstand wordt hij begeleid en gecoacht. De business case is duidelijk: geen lange reizen, geen Corona-problemen. Het scheelt miljoenen euro’s, zegt de directie, voor ASML én voor de klant. Kijk even in de NRC van 26 augustus 2020 voor een leuk artikel hierover – inclusief filmpje.

Als je dit soort verhalen als opleider leest, voel je de kriebels. Ja, dat wil ik ook in mijn bedrijf! Of in ieder geval zoiets.

Maar … naast Augmented Reality (AR) is er ook Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (XR). En je zou ook e-learning kunnen gebruiken. Of een Digital Twin. En een Learning Management Systeem er dan maar bij? Of beter misschien ook video gebruiken? Of zo’n systeem doen waarbij medewerkers zelf de inhoud maken, user generated content heet dat toch, klinkt ook handig?

En moet je niet ook een beetje coachen, soms een klasje maken, persoonlijke gesprekken voeren af en toe? In het gewone onderwijs hebben ze al wel ontdekt dat alleen afstandsonderwijs ook niet alles is, toch?

Dan slaat de twijfel toe. Wat moet je nu kiezen? En hoe maak je er vooral op langere termijn een succes van – voor de cursisten, voor je bedrijf én voor jezelf?

Herken je dit soort vragen en twijfel? En wil je echt aan de slag met de innovatie van je opleiden en de juiste keuzes maken? En voorkomen dat je de zoveelste pilot doet die strandt?

Dan bieden wij je nu een hartstikke leuke en nuttige training.

In onze nieuwe online training Expert Digitale Bedrijfsopleidingen ontdek je alle nieuwe moderne technieken om op te leiden. Je ontdekt wat je ermee kan, wat de kosten zijn, hoe je er een succes van maakt in jouw bedrijf.

Wij hebben deze moderne opleidingstechnieken de afgelopen jaren stuk voor stuk uitgebreid onderzocht en toegepast in de praktijk.

Met onze nieuwe training deel je in sneltreinvaart in deze unieke kennis en in de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover.

Natuurlijk is de training een online training. Altijd en overal te volgen. Met vragensessies en opdrachten die je helpen om de vertaalslag naar jouw praktijk te maken.

We hebben deze training samen met experts in het vakgebied ontwikkeld. Als voorproefje bieden we je de komende vier weken vier expertinterviews aan.

Het eerste expertinterview is met Marjo Nieuwenhuijse van Serious VR. Marjo is de Co-founder en CEO hiervan. Serious VR ontwikkelt Virtual Reality trainingen en Virtual Reality assessments voor de industrie. Lees hier dit interessante interview.

Marjo, reuze bedankt voor je medewerking!

Kijk voor meer informatie over onze training op https://dekennisexpert.nl/expert-digitale-bedrijfsopleidingen/

De komende weken zijn actieweken. Dan kun je de training pre-orderen. En krijg je een korting van maar liefst 60%.

Wil je meer weten over deze training? Mail of bel me dan even!

Expert Serious VR

Pagina delen

Wil je voortaan direct de nieuwste blogs zien?

Meld je aan voor onze updates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in Beweging”.
Blijf bij met tips en nieuwe inzichten voor kennisexperts.

Gerelateerd

2020-09-14T08:48:17+02:00
Ga naar de bovenkant