IDS als kennisbank bij SIDN

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) regelt de registratie van de .nl-domeinnamen en is betrokken bij vele initiatieven voor het ontwikkelen van een beter internet. Voor het beheren van haar kennis werkt SIDN sinds een jaar met IDS, het Component Content management Systeem van Eluxis.

In IDS worden onder andere werkinstructies, naslaginformatie en FAQ’s beheerd voor medewerkers en de klanten van SIDN. Het bedrijf heeft de informatie in IDS in een duidelijke structuur opgezet, zodat de gebruikers er snel hun weg in kunnen vinden. De informatie rond domeinregistratie is complex en verandert doorlopend. Een centrale plek waar alle actuele informatie beheerd wordt is dus belangrijk voor de gebruikers.

De gebruikers van de informatie zijn erg tevreden over de nieuwe opzet. Dit is met name bereikt doordat alle informatie overzichtelijk gestructureerd en snel vindbaar is. De klanten van SIDN hebben de supportafdeling beloond met een hogere klanttevredenheid. IDS heeft hier, aldus SIDN, zeker aan bijgedragen.

IDS helpt ons om op een gestructureerde manier onze informatie te onderhouden en daarmee onze klanten te helpen. Die klanten hebben onze supportafdeling afgelopen jaar beloond met een hogere klanttevredenheid. IDS heeft hier zeker aan bijgedragen.
Sjaak Bakker, Specialist Registratie & Service, SIDN

Bekijk ook

2019-05-31T09:47:03+00:00