3e Technical Communication Day – New Horizons

Save the date: 16 november 2023

Ben jij een technisch schrijver, opleider of geïnteresseerd in technisch communicatie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op 16 november organiseert de Universiteit Twente en Eluxis samen met de Garden of Kairos de Technical Communication Day – New horizons, een dag vol met interessante en interactieve sessies en netwerkmogelijkheden. Zet deze datum alvast in je agenda en mis deze kans niet!

Wat kun je verwachten?

Op de Technical Communication Day kun je inspiratie opdoen en kennis delen met collega’s uit het vakgebied. Het programma bevat verschillende sessies die worden gegeven door sprekers met veel ervaring in technische communicatie (Eluxis, Daimler Truck, Thales en Sqills) of studenten van de Universiteit Twente. Zo kun je bijvoorbeeld leren over de nieuwste Artificiële Intelligentie mogelijkheden (ChatGPT bij Daimler Truck), Performance Support of Integrated Product Support. De voertaal zal deels in het Nederlands en deels in Engels zijn.

Uiteraard is er ook ruimte om te netwerken met vakgenoten. Zo kun je nieuwe contacten opdoen en ervaringen uitwisselen.

Waar en wanneer?

De Technical Communication Day zal plaatsvinden op 16 november en vindt plaats op de Universiteit Twente die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De exacte locatie en het programma zullen later bekend worden gemaakt.

Aanmelden

Ben jij een technisch schrijver, opleider of geïnteresseerd in technisch communicatie? Zet dan 16 november alvast in je agenda voor de Technical Communication Day. Een dag vol met interessante en interactieve sessies en netwerkmogelijkheden. Deelname is gratis. Als je je aanmeldt, houden we met je deelname rekening bij de catering. Kun je toch niet komen, meld je dan zo spoedig mogelijk af. Geef je op of stuur je vragen naar technicalcommunicationday@utwente.nl.

Voorlopig programma

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het programma en de locatie.

Tijden Programma
9.30-10.00 uur: Inloop
10.00-10.15 uur: Welkom door Dr. Joyce Karreman, Universiteit Twente
10.15-11.15 uur: Prof. Dr. Marco Groll (Daimler Truck en Universiteit Twente) over ChatGPT bij Daimler Truck
11.15-11.30 uur: Koffiepauze
11.30-12.30 uur: Presentatie en demonstratie van mogelijkheden AI (videoverbinding met India)
12.30-13.30 uur: Lunch
13.30-14.15 uur: Ing. Berend Jongebloed (Product Manager Integrated Product Support Thales, retired) en Drs. Peter van Bart (directeur Eluxis) over Integrated Product Support en Performance Support
14.15-14.45 uur: Presentaties door Master-studenten Universiteit Twente
14.45-14.50 uur: Pauze
14.50-15.20 uur: Dr. Joyce Karreman en medewerkers Sqills over user support bij de software van Sqills
15.20-16.00 uur: Netwerkbijeenkomst met drankje en hapje

Met dank aan

Organisatie: Universiteit Twente en Eluxis samen met Garden of Kairos
Sponsor: Eluxis