Centrale optimalisering onderhoud met just-in-time informatie

OBIS-kennismanagementsysteem voor onderhoudsinformatie

Vraag

Voor juist onderhoud en optimalisatie ervan is goede onderhoudsinformatie noodzakelijk. Daarvoor zocht Gasunie een goed beheersbare, digitale opzet, van de onderhoudsinformatie (duizenden documenten). Deze moest toekomstbestendig zijn, zonder toekomstige verspilling door conversies van de ene tekstverwerker naar de andere.

Oplossing

Eluxis ontwikkelde het OBIS-kennismanagementsysteem voor onderhoudsinformatie op basis van IDS van Eluxis. Hiermee kan de onderhoudsinformatie centraal worden beheerd. De informatie voor de onderhoudsmedewerkers is gekoppeld aan de onderhoudsopdrachten in SAP. Voor zijn onderhoudstaak krijgt de medewerker precies de juiste informatie op maat.

Resultaat

Met OBIS heeft de Gasunie centraal het onderhoud vastgelegd en geborgd. Dit kan centraal geoptimaliseerd worden. De medewerker krijgt precies de juiste informatie voor de onderhoudstaak en wordt zo uitstekend ondersteund.

Bekijk ook

Simplified Technical English Checker tool

Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld. Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de STE pagina.