Over Eluxis

Eluxis is een vakkundig en gedreven team van kennisspecialisten. In 1998 begonnen we in Enschede, dicht bij Universiteit Twente. Nog steeds werken we met veel plezier in het land tussen de Dinkel en Regge. We opereren op het raakvlak van techniek, opleiden en communicatie.

Het begon met het ontwikkelen van technische documentatie en opleidingen voor onze klanten. Vanaf het prille begin hebben we dat gedaan vanuit deze overtuiging:

Alle informatiestromen voor de gebruiker moeten samen één geheel vormen.

Alleen vanuit zo’n integrale aanpak kun je de gebruikers goed ondersteunen. Alleen vanuit zo’n integrale aanpak kun je het resultaat van je organisatie op de lange termijn verbeteren. Verbeteren naar een resultaat dat betaalbaar, onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Die integrale en toekomstgerichte aanpak van Eluxis was en is nog steeds uniek.

In 2000 kwamen de technieken beschikbaar om informatie te publiceren vanuit één bron, ook wel single source publishing genoemd. Al snel zagen wij de enorme potentie die dit biedt. Eluxis was daardoor één van de eerste bedrijven in Nederland die hiermee succesvolle projecten realiseerde. Daardoor werd, naast technische documentatie en opleidingen, Component Content Management Systemen ons derde werkterrein.

Onze klanten waren en zijn toonaangevende organisaties. Zij hebben de ambitie om voorop te lopen, net als wij zelf. Samen met hen maakten we complexe projecten tot een succes. Tijdens de intensieve samenwerking in projecten bleek dat naast hands-on ondersteuning, ook organisatorische ondersteuning werd gewenst. Deze organisatorische bijdrage maakte onze dienstverlening compleet. Zo werden we wie we zijn:

Een uniek full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector.

Excellent

Vakkundig

Betrokken

Bewezen resultaat

Dit maakt Eluxis dé kennispartner voor organisaties met ambitie. Graag zijn we dat ook voor jouw organisatie!

Universiteit Twente

Vanaf onze start in 1998 hebben we intensief contact met Universiteit Twente. We verzorgen regelmatig gastcolleges en hebben voortdurend contact over nieuwe ontwikkelingen. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en methoden. Op onze beurt delen we dat met onze klanten.

Rendement op Kennis®-model

Hoe zet je kennis bedrijfsmatig en succesvol in voor je organisatie?

Hoe houd je overzicht en maak je de juiste keuzes?

Ons Rendement op Kennis®-model is hiervoor dé leidraad. Het is gebaseerd op onze best practices uit meer dan 20 jaar praktijkervaring en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Graag maken we met dit model ook jouw organisatie kundig en succesvol. Dat resultaat noemen we Rendement op Kennis®.