Werken bij Eluxis

Vacature Technisch Auteur

Technisch Auteur

Vacature Technisch Instructional Designer

Technisch Instructional Designer

Wat betekent het werken bij Eluxis?

Wij werken voor toonaangevende, vaak internationaal opererende organisaties waar mensen en kennis het succes bepalen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat de juiste kennis er is en wordt gebruikt. Daarvoor zetten we een levende kennisorganisatie op, zorgen voor het vastleggen en overdragen van essentiële kennis en zetten de juiste informatiesystemen in. Zo wordt kennis een versneller die tot resultaten leidt. Dat noemen we Rendement op Kennis.

We hebben een eigen bewezen visie op het vak. Deze ligt vast in ons Rendement op Kennis-model. We bepalen liever de regels op het vakgebied dan dat we anderen volgen. Onze inzet is een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Om werkelijk resultaat te bereiken voor hen. Op korte en lange termijn.

Medewerkers van Eluxis werken binnen een multidisciplinair projectteam met een grote mate van zelfstandigheid. Onze medewerkers zijn breed geïnteresseerde en actieve mensen die zich snel kennis eigen maken om een opdrachtgever van dienst te zijn. Onze projecten voeren we deels uit op ons kantoor in Enschede en deels op locatie bij de opdrachtgever. Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland, bereidheid tot reizen is daarom vereist.