Inspiratie

Meld je aan voor onze updates “Aan de slag met Kennis”.
Blijf bij met tips en nieuwe inzichten voor kennisexperts.


.

053 – 480 30 40

info@eluxis.com

Wat is er nodig voor een Academy?

Voor medewerkers of klanten is een Academy vaak zichtbaar met een platform waar het online en klassikale trainingsaanbod beschikbaar wordt gesteld. Ook fysiek kun je een opleidingscentrum hebben waar praktijksituaties gesimuleerd of geoefend kunnen worden, klassikale trainingen gegeven worden, overlegruimtes zijn, kennis ontwikkeld wordt, en opleiders kantoor houden.

Maar met alleen een fysieke of digitaal opleidingscentrum ben je er nog lang niet: voor een succesvolle Academy is nog veel meer nodig. Wil je weten welke onderdelen dit zijn? Vraag hieronder dan de checklist aan.

  Recept voor opleiden

  Wil je ook aan de slag met het opzetten van een opleiding die staat als een huis?
  Zet dan de eerste stap en lees ons recept over de juiste aanpak voor succesvol opleiden. Dit recept is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek en bewezen best practices.
  Download het recept onderaan de pagina over Opleiden.

  Simplified Technical English Checker tool

  Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

  Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld. Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de STE pagina.

  Whitepaper: Toetsen en toetssystemen

  Wil je aan de slag met digitaal toetsen? Dan is onze Whitepaper Toetsen en toetssystemen echt wat voor jou! Hierin worden de verschillende stappen die je kan maken om tot een goede toets te komen uitgelegd. Bovendien vind je meer informatie over (diverse) auteurstools en toetssystemen.

   Checklist voor documentatie

   In onze dagelijkse praktijk zien wij veel documentatie en informatieve teksten. We zien daarin regelmatig dat de makers in bekende valkuilen stappen.

   Wij hebben een handige checklist gemaakt waarmee je makkelijk kunt checken of jouw documentatie voldoet aan de best-practices van het vakgebied.

    *) Als je je inschrijft voor het downloaden of gebruiken van de Eluxis-kennistools ontvang je tevens onze kennisupdate “Aan de slag met Kennis”.