Gratis kennistools

Meld je aan voor onze updates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in Beweging”.
Blijf bij met tips en nieuwe inzichten voor kennisexperts.


.
Meld je aan

Recept voor opleiden

Wil je ook aan de slag met het opzetten van een opleiding die staat als een huis?
Zet dan de eerste stap en lees ons recept over de juiste aanpak voor succesvol opleiden. Dit recept is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek en bewezen best practices.
Download het recept onderaan de pagina over Opleiden.

Download op de pagina over Opleiden

Whitepaper: Toetsen en toetssystemen

Wil je aan de slag met digitaal toetsen? Dan is onze Whitepaper Toetsen en toetssystemen echt wat voor jou! Hierin worden de verschillende stappen die je kan maken om tot een goede toets te komen uitgelegd. Bovendien vind je meer informatie over (diverse) auteurstools en toetssystemen.

  Checklist voor documentatie

  In onze dagelijkse praktijk zien wij veel documentatie en informatieve teksten. We zien daarin regelmatig dat de makers in bekende valkuilen stappen.

  Wij hebben een handige checklist gemaakt waarmee je makkelijk kunt checken of jouw documentatie voldoet aan de best-practices van het vakgebied.

   Simplified Technical English Checker tool

   Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

   Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld. Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de STE pagina.

   Bekijk de tool op de pagina over STE

   *) Als je je inschrijft voor het downloaden of gebruiken van de Eluxis-kennistools ontvang je tevens onze kennisupdates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in beweging”.