Gratis kennistools

Meld je aan voor onze updates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in Beweging”.
Blijf bij met tips en nieuwe inzichten voor kennisexperts.


.
Meld je aan

Checklist voor documentatie

In onze dagelijkse praktijk zien wij veel documentatie en informatieve teksten. We zien daarin regelmatig dat de makers in bekende valkuilen stappen.

Wij hebben een handige checklist gemaakt waarmee je makkelijk kunt checken of jouw documentatie voldoet aan de best-practices van het vakgebied.

  Whitepaper: Opleiden

  Wil je ook aan de slag met het opzetten van een opleiding die staat als een huis?
  Zet dan de eerste stap en lees onze whitepaper over de juiste aanpak voor succesvol opleiden. De whitepaper is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek en bewezen best practices.
  Download de whitepaper onderaan de pagina over Opleiden.

  Download op de pagina over Opleiden

  Simplified Technical English Checker tool

  Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

  Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld.
  Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de hieronder genoemde STE pagina.

  Bekijk de tool op de pagina over STE

  Whitepaper: Toetsen en toetssystemen

  Wil je aan de slag met digitaal toetsen? Dan is onze Whitepaper Toetsen en toetssystemen echt wat voor jou! Hierin worden de verschillende stappen die je kan maken om tot een goede toets te komen uitgelegd. Bovendien vind je meer informatie over (diverse) auteurstools en toetssystemen.

   *) Als je je inschrijft voor het downloaden of gebruiken van de Eluxis-kennistools ontvang je tevens onze kennisupdates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in beweging”.