Onze partners

Samen staan we sterker! Voor onze projecten werken we nauw samen met een aantal partners.

Universiteit Twente

We hebben al jarenlang intensieve contacten met de Universiteit Twente. We wisselen regelmatig inzichten en ervaringen uit. Met veel plezier werken we mee aan het masterprogramma Technical Communication en verzorgen gastcolleges en presentaties. Door deze samenwerking helpen wetenschap en praktijk elkaar verder.

AMC Centre

Eluxis is al jarenlang partner van het AMC Centre. Hierdoor hebben we brede ervaring opgedaan op het gebied van asset management en de rol van kennis daarin. Zonder kennis en informatie geen asset management!

Venga Global

Venga Global is een vertaalbureau met een sterke focus op IT. Het levert kwalitatief hoge vertalingen. We werken al jaren succesvol met hen samen.

Software AG

Software AG is een toonaangevende IT-leverancier met meer dan 45 jaar ervaring. Eluxis gebruikt Tamino™ van Software AG voor het ontwikkelen van Content Management-Systemen en geïntegreerde publicatie-omgevingen.

Suur Graphics

Suur Graphics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige technische illustraties. We werken al jaren met veel plezier met hem samen.