Kennis maakt kundig

Kennis maakt kundig. Kundige mensen kunnen hun werkzaamheden goed, veilig en naar tevredenheid uitvoeren. Dat geldt voor je medewerkers, voor de partners waarmee je samenwerkt en voor je klanten. Met de juiste kennis en kunde presteren zij én je organisatie beter.

In de praktijk hebben veel organisaties hun kennis en kunde niet op orde. Met als gevolg dat mensen elkaar niet goed begrijpen en langs elkaar heen werken. Dat nieuwe medewerkers niet goed kunnen worden ingewerkt en opgeleid. Dat het wiel steeds weer wordt uitgevonden, waardoor steeds weer tijd en geld wordt verspild. Dat er fouten worden gemaakt met soms grote gevolgen, ook financieel. Dat partners en klanten niet tevreden zijn over de geleverde producten en diensten. Dat niet aantoonbaar wordt voldaan aan wet- en regelgeving waardoor de toekomst van de onderneming in gevaar is.

Organisaties die hun kennis wél op orde hebben presteren aantoonbaar beter. Zij werken veilig, efficiënt en toekomstgericht; zij verkopen meer en verdienen meer en voldoen aantoonbaar aan wet- en regelgeving. Hun medewerkers, partners en klanten zijn betrokken en tevreden, want kennis en kunde geven vertrouwen en plezier in het werk.

Hoe kundig is je organisatie? Graag maken we ook je organisatie kundig en succesvol!

Aan de slag met kennis

Ik wil graag kennismaken
Stuur me jullie kennisupdates
Download gratis kennistools