Hoe zorg ik voor aantoonbaar goed opgeleide medewerkers?

Opleiden

Uw medewerkers bepalen het succes van uw bedrijfsvoering. Nieuwe medewerkers moeten goed worden opgeleid en voor bestaande medewerkers zijn herinstructies en opfristrainingen nodig. Ook uw klanten en distributeurs hebben mogelijk opleiding nodig om goed met uw producten en diensten om te gaan.

Oplossing

Eluxis heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van opleidingen, vaak over ingewikkelde onderwerpen. We werken competentiegericht, zodat wordt opgeleid in de kennis en kunde die nodig is voor de werkzaamheden. We ontwikkelen de juiste opleidingsmethode en opleidingsmaterialen, innovatief en praktisch, in de juiste mix. We ontwikkelen bijvoorbeeld klassikale trainingen en werkplekopleidingen, maar ook e-learning en andere nieuwe trainingsvormen. Vaak helpen we het Learning Management Systeem in te richten. Zo nodig helpen we uw opleidingsorganisatie op te zetten en trainen we uw medewerkers in het geven van de trainingen (train-the-trainer).

Resultaat

U heeft goed opgeleide medewerkers, distributeurs en klanten. Ze kunnen veilig en goed werken en zijn gemotiveerd en betrokken. Dat biedt uw organisatie veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en aantoonbaarheid.

Voor een van onze klanten realiseerden we door goed opleiden een verhoging van de OEE (Overall Equipment Efficiency) van 15%!

Relevante projecten

Bij onder andere de volgende organisaties hebben wij projecten gedaan met betrekking tot opleiden.

Aan de slag met kennis

Online afspraak maken