Hoe zorg ik voor doeltreffende – internationale – verkoop en meer omzet?

Home/Oplossingen/Per werkgebied/Sales & distributeurs

Kennis voor sales & distributeurs

Je organisatie ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en systemen. Je wilt ervoor zorgen dat je salesmedewerkers en je distributeurs deze succesvol verkopen. Daarvoor moet je glashelder communiceren wat je producten- en dienstenportfolio is met een overtuigende salespropositie.

Oplossing

Samen met je organisatie maken we een duidelijk en gemakkelijk te communiceren overzicht van je producten- en dienstenportfolio. Dit geeft voor de buitenwereld én voor je eigen organisatie duidelijkheid. Daarnaast stellen we een overtuigende salespropositie op met value propositie, benefits, evidence enz. Zo nodig ontwikkelen we ook de materialen om het verkoopproces te ondersteunen, zoals standaard-offerteksten, product leaflets, datasheets enz.

Resultaat

Meer verkoop, doordat je salesmedewerkers en distributeurs een overtuigend verkoopcontact met de klant kunnen hebben. Meer marge, doordat verkocht wordt wat je organisatie goed kan bieden en onnodig maatwerk wordt voorkomen. Tevreden distributeurs en klanten, doordat voor de distributeurs duidelijk is wat gecommuniceerd moet worden en doordat de klant krijgt wat het verkoopverhaal belooft.

Relevante projecten

Ook interessant

Aan de slag met kennis

Ik wil graag kennismaken
Stuur me jullie kennisupdates
Download gratis kennistools