Hoe zorg ik voor doeltreffende – internationale – verkoop en meer omzet?

Kennis voor sales & distributeurs

Uw organisatie ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en systemen. U wilt ervoor zorgen dat uw salesmedewerkers en uw distributeurs deze succesvol verkopen. Daarvoor moet u glashelder communiceren wat uw producten- en dienstenportfolio is met een overtuigende salespropositie.

Oplossing

Samen met uw organisatie maken we een duidelijk en gemakkelijk te communiceren overzicht van uw producten- en dienstenportfolio. Dit geeft voor de buitenwereld én voor uw eigen organisatie duidelijkheid. Daarnaast stellen we een overtuigende salespropositie op met value propositie, benefits, evidence enz. Zo nodig ontwikkelen we ook de materialen om het verkoopproces te ondersteunen, zoals standaard-offerteksten, product leaflets, datasheets enz.

Resultaat

Meer verkoop, doordat uw salesmedewerkers en distributeurs een overtuigend verkoopcontact met de klant kunnen hebben. Meer marge, doordat verkocht wordt wat uw organisatie goed kan bieden en onnodig maatwerk wordt voorkomen. Tevreden distributeurs en klanten, doordat voor de distributeurs duidelijk wat gecommuniceerd moet worden en doordat de klant krijgt wat het verkoopverhaal belooft.

Relevante projecten

Ook interessant

Aan de slag met kennis

Online afspraak maken