Extra expertise en capaciteit voor documentatie en training

Eluxis is de nummer 1 partner voor documentatie, training en kennissystemen

Vraag

Thales Nederland is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van professionele elektronica voor defensie en veiligheidstoepassingen, zoals radar- en communicatiesystemen. Thales heeft voortdurend behoefte aan extra expertise en capaciteit om documentatie en trainingen te maken, voor eigen medewerkers en voor klanten.

Thales Hengelo ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige technische apparatuur (radar, defensie). Om deze systemen gedurende de gehele levenscyclus te kunnen bedienen en te onderhouden, wordt in-house klantendocumentatie ontwikkeld. Eluxis is voor ons al jarenlang een vertrouwde partner waarmee we kunnen sparren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technische gebruikersdocumentatie en training. Die jarenlange samenwerking heeft ertoe geleid dat Eluxis bekend is met ons documentatieproces en de basis van onze producten. Dat geeft mij de mogelijkheid om in tijden van extra drukte capaciteit bij te schakelen, maar ook om gevraagd en ongevraagd advies te krijgen. Ik waardeer die houding en ervaar de samenwerking dan ook als erg prettig. Eluxis is een prima aanvulling op onze eigen expertise!

Koen ter Hofstede, Engineering Manager, Thales

Oplossing

Eluxis is voor Thales partner nummer 1 als het gaat om documentatie, training en kennissystemen. We werken al jarenlang intensief samen om te ontwikkelen en innoveren. We helpen documentatie te ontwikkelen, hebben een kennisbank opgezet, beschrijven werkprocessen en diensten enz.

Resultaat

Voor Thales is Eluxis een prima aanvulling op de eigen expertise en capaciteit. Voor Eluxis is Thales een klant maar ook een partner. We werken intensief samen en leren van elkaar. Zo werken we graag.

© Ronald Tilleman

Bekijk ook