Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Sprankelende e-learning voor een aantrekkelijke prijs

Deze vakantietijd is ook de tijd van vakantiecadeautjes. Door de Japanse connectie in onze familie had ik het geluk een serie echt Japanse vakantiecadeautjes te krijgen.

Wat hadden ze voor me meegenomen?

Een cake in de vorm van Mount Fuji, de iconische berg van Japan. Fuji-San zeggen de Japanners. Een witte suikerlaag op de cake symboliseert de besneeuwde bergtop.

Twee fraaie gedecoreerde waaiers, die ik deze zomer niet echt nodig heb.

Een grappige penhouder uit de wereld van de Japanse Anime. Een klein bruin houdertje is voorzien van een struikje en een figuurtje uit de Japanse stripwereld. Een stukje “Lord of the Rings”-fantasiewereld staat zo charmant op je bureau.

En daarbij een balpen. Niet zo maar één! De pen is gemaakt door Mitsubishi. Wij kennen Mitsubishi als fabrikant van auto’s, industriële machines, energiecentrales en meer. Het is echt zo’n groot industrieel conglomeraat. Maar een pen? Alsof je een pen van bijv. Volkswagen krijgt!

Het leuke is dat die pen ook met een verhaal wordt gebracht. Hij schrijft heel fijn. Als je hem een half jaar laat liggen, schrijft hij ook nog goed.

Is kwaliteit per definitie duur?

Zo’n kwaliteitspen zal wel duur zijn, dacht ik, maar dat is niet zo. Je hebt hem voor een paar euro al. Daarin zijn Japanners zo goed: kwaliteitsproducten maken die toch betaalbaar zijn. Dat kunnen ze door een uitstekende beheersing van de productie, ze weten precies hoe dat moet. Daarvoor hebben ze Lean, Kaizen, Six Sigma en al die Japanse productiemethoden.

Gestroomlijnd e-learning ontwikkelen

Volgens diezelfde Japanse productiemethoden gaan wij onze e-learnings voor onze klanten maken. We hebben precies uitgedokterd wat er nodig is om goede, aantrekkelijke e-learning te maken. We beheersen dat perfect.

Al die technieken en inzichten hebben we in een interactiedatabase gestopt. Daarmee kunnen we voor onze klanten straks superaantrekkelijke e-learnings maken voor een superaantrekkelijk prijs.

Na de vakantie vertellen we je meer daarover. Ben je nieuwsgierig dan kun je ons nu natuurlijk al bellen of mailen. We laten je dan graag zien welke e-learning we voor een heel aantrekkelijke prijs kunnen maken.

Groeten!

Peter van Bart

Pagina delen

Geschreven door

Peter van Bart
p.vanbart@eluxis.com
053-4803040

Peter van Bart

Gerelateerd

2023-08-15T09:38:42+02:00
Ga naar de bovenkant