Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Hoe zorg ik voor onderhoud volgens afspraak?

Om optimaal te presteren moet de apparatuur die u aan uw klanten levert goed onderhouden worden. Dat bepaalt namelijk de tevredenheid van uw klanten. De uitdaging is om dat onderhoud gestructureerd en aantoonbaar uit te voeren. Veel kennis over onderhoud en storingen zit echter in de hoofden van het servicepersoneel. Die kennis wilt u graag gedeeld en paraat hebben, waardoor de uitvoering op een gecontroleerde manier kan verlopen. Eluxis heeft recent een mobiele applicatie voor een klant gerealiseerd die het periodieke onderhoud ondersteunt:

  • De onderhoudsmedewerker heeft hierin een checklist van onderhoudstaken.
  • De taken kunnen direct afgevinkt worden of desgewenst van commentaar worden voorzien.
  • Bij iedere taak is relevante troubleshooting-informatie of extra werkinstructies beschikbaar met een combinatie van tekst, figuren en video.
  • Na afloop kan de takenlijst met commentaar als rapportage uitgeprint worden en voorzien van een handtekening bij de klant achtergelaten worden.
    Op deze manier is de kennis van het onderhoud geborgd in een handige applicatie. Zowel de klant als de service-organisatie hebben door de rapportage een controleerbaar werkproces.

Eluxis ontwikkelde het concept en maakte de inhoud samen met de kennisdeskundigen van de klant.

Geschreven door

Kees de Grauw
k.degrauw@eluxis.com
053-4803042

Kees de Grauw

2022-07-04T11:39:03+02:00
Ga naar de bovenkant