Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Nieuwe collega bij Eluxis

Hoi Allemaal!

Ik ben Ilona Rensink. Sinds mijn studie onderwijskunde aan de UT, heb ik een grote passie opgebouwd voor leren en ontwikkelen in het bedrijfsleven. Ik help organisaties graag om leervragen inzichtelijk te maken en om te zetten in concrete opleidingsplannen. Ook vind ik het erg interessant om de aanwezige en vaak verspreide kennis binnen organisaties zo vorm te geven, dat het voor iedereen duidelijk, helder en makkelijk is om te leren. Hierbij staat de medewerker centraal, en het is mijn doel om kennis zo aan te bieden dat het perfect aansluit bij de informatie- en leerbehoefte van de medewerker op het juiste moment.

Na vijf jaar als onderwijskundige bij Royal Philips, ben ik verheugd om deel uit te kunnen maken van het ijzersterke team van Eluxis, en kijk ik er naar uit om vele organisaties verder te helpen met hun kennismanagement en opleidingen.

Persoonlijk ben ik geboren en getogen in Deventer en hier woon ik nog altijd met veel plezier, samen met mijn kat Chicky. Ik ben dol op muziek, zowel het luisteren als het maken, en zing ook in een coverbandje.

Hopelijk kunnen we persoonlijk ofwel professioneel kennis maken!

Pagina delen

Gerelateerd

2022-12-16T14:04:41+02:00
Ga naar de bovenkant