Kennismaken

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Nieuwe collega’s bij Eluxis

Hoi Allemaal!

Ik ben Ilona Rensink. Sinds mijn studie onderwijskunde aan de UT, heb ik een grote passie opgebouwd voor leren en ontwikkelen in het bedrijfsleven. Ik help organisaties graag om leervragen inzichtelijk te maken en om te zetten in concrete opleidingsplannen. Ook vind ik het erg interessant om de aanwezige en vaak verspreide kennis binnen organisaties zo vorm te geven, dat het voor iedereen duidelijk, helder en makkelijk is om te leren. Hierbij staat de medewerker centraal, en het is mijn doel om kennis zo aan te bieden dat het perfect aansluit bij de informatie- en leerbehoefte van de medewerker op het juiste moment.

Na vijf jaar als onderwijskundige bij Royal Philips, ben ik verheugd om deel uit te kunnen maken van het ijzersterke team van Eluxis, en kijk ik er naar uit om vele organisaties verder te helpen met hun kennismanagement en opleidingen.

Persoonlijk ben ik geboren en getogen in Deventer en hier woon ik nog altijd met veel plezier, samen met mijn kat Chicky. Ik ben dol op muziek, zowel het luisteren als het maken, en zing ook in een coverbandje.

Hopelijk kunnen we persoonlijk ofwel professioneel kennis maken!

Hallo Iedereen,

Mijn naam is Ruben Kettelarij, ik ben 36 jaar oud en woon in Holten samen met mijn vrouw en kinderen. We hebben ook nog een lieve Duitse herder en een kat (Ja hoor, dat gaat prima samen). In oktober ben ik begonnen bij Eluxis als Technical Communicator. Mijn opleidingsachtergrond is Elektrotechniek op MBO- en HBO-niveau. Ik ben begonnen in de elektronica-ontwikkeling als System Engineer en later ben ik doorgegroeid naar meer service gerichte functies zoals: Customer Support Specialist XRF, Application Engineer en Versnellertechnicus.

Zoals je leest heb ik meerdere functies in de techniek gehad en dat maakt ook wie ik ben. Ik vind het leuk om afwisseling te hebben en onder de mensen te zijn. Technologie begrijpen en toegankelijk maken op een duidelijke en creatieve manier vind ik leuk om te doen. Eluxis is de perfecte plek om dit waar te maken. Mijn ervaring in diverse processen in zowel ontwikkeling als service zal mij daarbij helpen.

Pagina delen

Gerelateerd

2022-07-04T10:29:25+02:00
Ga naar de bovenkant