Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Een verfrissende workshop over de technologieën voor bedrijfsopleidingen

We nodigen je graag uit om op een inspirerende manier kennis te maken met de technologieën die je nú voor je bedrijfsopleidingen zou moeten gebruiken.

Op vrijdagmiddag 21 april verzorgen we in samenwerking met Garden of Kairos de workshop “Ontdek de state-of-the-art technologieën voor bedrijfsopleiden in de maakindustrie”.

Garden of Kairos is de community voor de digitale transformatie in de maakindustrie. Eluxis is daarvan actief (bestuurs)lid, omdat we overtuigd zijn van het belang van samenwerken en van elkaar leren.

Het wordt een interactieve sessie waarbij je zelf de verschillende technologieën praktisch gaat ontdekken. Je ziet wat anderen al doen en willen bereiken met opleiden. Bovendien krijg je tips over hoe je de beste technologie kiest voor jouw bedrijfsopleiding.

De workshop wordt verzorgd door Birgit Maas, Ilona Rensink en Maaike Otten. Drie enthousiaste onderwijskundigen met veel ervaring in de maakindustrie. Ze laten je graag voorbeelden zien van opleidingen die zij met de state-of-the-art technologieën hebben ontwikkeld.

Vanaf 14:30 uur staat de koffie en thee klaar in het Shared Facility Center Hengelo. Om 15:00 uur start de workshop en als je wilt napraten is er vanaf 17:00 uur een netwerkbijeenkomst met een drankje.

Wees er snel bij. We verwachten weer de nodige deelnemers.
Deelname is gratis voor leden van Garden of Kairos en voor andere geïnteresseerden. Ook jij kunt dus kosteloos deelnemen.

Meer informatie over het programma van de workshop vind je op https://gardenofkairos.com/agenda/.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@gardenofkairos.com.

We zien je graag vrijdag 21 april!

Vriendelijke groeten, namens Eluxis en namens het bestuur van Garden of Kairos,
Peter van Bart

Pagina delen

Geschreven door

Peter van Bart
p.vanbart@eluxis.com
053-4803040

Peter van Bart

Gerelateerd

2023-04-03T10:24:44+02:00
Ga naar de bovenkant