Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Eluxis neemt deel aan nieuwe community Garden of Kairos

Bedrijven in de maakindustrie missen massaal de boot van de digitale transformatie, waardoor hun positie in de economie verzwakt. Daarom slaat een team van bedrijven en kennisinstellingen in Oost-Nederland de handen ineen. In de splinternieuwe community Garden of Kairos gaan we samen werken aan de digitale transformatie van de maakindustrie. Eluxis is vanaf het begin al actief betrokken.

In de community werken we aan nieuwe innovatieve technieken. Maar het gaat niet om deze technieken alleen. De nadruk ligt op het gebruik en de gebruikers ervan. Dat is ook precies ons vak – mensen succesvol laten werken met techniek. Vandaar dat we zo enthousiast deelnemen aan deze nieuwe community.

De deelnemers in de community gaan samen innovatieve projecten uitvoeren, ervaringen delen en van elkaar leren.

Als Eluxis richten we ons vooral op de ontwikkeling van nieuwe technieken voor opleiden, trainen en support. We willen bijvoorbeeld aan de slag met nieuwe technieken waarmee fabrikanten wereldwijd hun distributeurs en klanten kunnen ondersteunen via training op afstand, remote support, remote diagnostics, digital twin. We gaan ook onderzoeken hoe bedrijven hiermee nieuwe services kunnen ontwikkelen en nieuwe businessmodellen kunnen opzetten.

Ook gaan we onderzoeken en uitwerken hoe je medewerkers het beste kunt leren werken met alle nieuwe digitale technieken die de bedrijven in sneltreinvaart binnenkomen. Hoe leer je medewerkers omgaan met nieuwe productietechnieken, robots, nieuwe technieken voor maintenance op afstand enz.

Door onze deelname aan Garden of Kairos blijven we voor onze klanten de toonaangevende en vooruitstrevende partner die we zijn sinds onze oprichting.

Natuurlijk ben je ook zelf van harte welkom als deelnemer in Garden of Kairos. Neem maar even een kijkje op www.gardenofkairos.com of lees het persbericht en laat je inspireren.

Groeten!

Peter van Bart

PS: Je vraagt je misschien af waar die naam Garden of Kairos vandaan komt. Kairos is de Griekse god van de innovatie, van lef, van durf en van het pakken van kansen. Spreekt dat je aan? Dan ben je bij Garden of Kairos helemaal op je plek.

Pagina delen

Geschreven door

Peter van bart
p.vanbart@eluxis.com
053-4803040

Peter van Bart

Gerelateerd

2022-07-04T10:50:08+02:00
Ga naar de bovenkant