Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Nieuw bij Eluxis: innovatieve e-learnings voor een scherpe prijs

E-learnings voor jouw bedrijf

E-learnings worden steeds populairder binnen bedrijven als manier om de werknemers of klanten op te leiden. Wij begrijpen wel waarom. E-learning biedt de kans om veel mensen tegelijk op te leiden en maakt het omgekeerd ook goed mogelijk om individuele medewerkers op te leiden, wat praktisch is als er een continue instroom is van nieuwe medewerkers. E-learning is (als het goed gemaakt is!) leuk en eenvoudig om te volgen en kan op elk moment en op elke plaats worden gevolgd. Toetsresultaten kunnen ook worden vastgelegd, zodat je er zeker van bent dat iedereen aantoonbaar de juiste kennis en kunde heeft. Zeer aantrekkelijk en efficiënt dus! Toch roept e-learning bij bedrijven vaak de vraag op: maar als ik speciaal voor mijn bedrijf een e-learning laat ontwikkelen, wordt dat dan niet erg duur? En kan ik deze nog wel goed onderhouden als de inhoud aangepast moet worden?

Bij Eluxis hebben we de zomerperiode goed besteed door hiervoor een efficiënte en goedkope oplossing te bedenken: het gebruik van een interactiedatabase. Door bij de ontwikkeling van e-learning een interactiedatabase als basis te nemen kunnen wij je innovatieve en sprankelende e-learnings aanbieden voor een significant lagere prijs, precies op maat voor jouw opleiding en jouw bedrijf.

Interactiedatabase voor efficiënte, moderne en aantrekkelijk geprijsde e-learning

Een interactiedatabase is een database met alle interacties die in een e-learning worden gebruikt. In de interactiedatabase zitten bijvoorbeeld quizvragen, drag-and-drop oefeningen, video’s en animaties. Door al deze standaardinteracties al als basis gereed te hebben wordt het ontwikkelen en beheren van de e-learning veel gemakkelijker. Door gebruik van de interactiedatabase kunnen we eenvoudig interacties hergebruiken, bewerken en updaten.

E-learning volgens de laatste trends

Eluxis zou Eluxis niet zijn als we “zomaar” een interactiedatabase zouden maken met de standaard opties. Nee, onze interactiedatabase voldoet aan de laatste trends op onderwijskundig, technisch én grafisch gebied. Zo maken wij veelvuldig gebruik van gamification, in het Nederlands ook wel bekend onder de term ludodidactiek, waarbij de gebruiker door middel van spelelementen de theorie (onbewust) tot zich neemt. Denk bijvoorbeeld aan een digitale escape room, met verschillende uitdagende opdrachten rondom de lesstof en een tikkende aflopende klok om de spanning te vergroten.

Bij Eluxis volgen wij de onderwijskundige innovaties op de voet en verwerken deze direct in onze interactiedatabase. Door onder andere het gebruik van Javascript worden geavanceerde interacties mogelijk die efficiënt en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden voor jouw opleiding.

Tot slot is het uiteraard belangrijk dat de e-learning er modern en strak uitziet. Door aan te sluiten bij de actuele trends op grafisch gebied die ook gebruikt worden op moderne interfaces als smartphones en tablets, creëren we een gebruiksvriendelijke en toch stijlvolle e-learning in een vormgeving die de gebruiker onbewust bekend voorkomt.

Een voorbeeld hiervan in onze interactiedatabase is glassmorphism, waarbij een semi-transparante laag als een soort glas over de achtergrond (foto of zelfs video) wordt gelegd. Bij dit soort details heb je waarschijnlijk nog nooit stil gestaan, maar je zult ze herkennen als je je smartphone er eens bij pakt. Deze verfijnde vormgeving kunnen we nu eenvoudig realiseren voor onze klanten omdat deze in de interactiedatabase al is gerealiseerd.

Voordelen van de interactiedatabase voor onze klanten

Door de interactiedatabase te gebruiken kunnen we nu veel sneller en makkelijker fraaie e-learning ontwikkelen.

Voor jou als klant betekent dit:

  • Een scherpe prijs doordat we werken vanuit een prefab oplossing, waaruit we een e-learning precies op maat voor jouw bedrijf kunnen maken. Je kiest zelf je favoriete onderdelen uit de volledige interactiedatabase, wij voegen die samen tot jouw e-learning en wij passen deze uiteraard aan naar jouw wensen qua inhoud en vormgeving.
  • E-learning volgens de laatste trends: de database kan steeds eenvoudig en efficiënt worden geüpdatet, wij blijven zelf ook continu de trends volgen.
  • E-learning met complexe en interessante interacties, omdat deze al gemaakt zijn voor de interactiedatabase en niet speciaal voor jou ontwikkeld hoeven te worden.

Wil je e-learning onderdeel maken van een bredere opleidingsaanpak met andere opleidingsvormen, eventueel ook als onderdeel van je kennismanagement, dan zorgen we daar natuurlijk ook voor. Eluxis heeft hiermee al meer dan 25 jaar ervaring.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blog en wil je ook graag een sprankelende e-learning voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Dan laten we je met een online demo zien hoe de interactiedatabase ingezet kan worden voor een aantrekkelijke en zeer scherp geprijsde e-learning voor jouw organisatie.

Stuur een mailtje naar info@eluxis.com om een demo te plannen. Bellen kan ook, telefoon 053-4803040. Vraag dan naar Maaike Otten of Charlotte Vrielink.

Pagina delen

Gerelateerd

2023-09-25T12:06:28+02:00
Ga naar de bovenkant