Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Technical Communication Day

Vorig jaar organiseerden de Universiteit Twente en Eluxis samen een dag over technische communicatie. Bezoekers en sprekers waren enthousiast. Daarom organiseren we op 19 juni a.s. samen de tweede Technical Communication Day. Deze tweede editie heeft als thema: Learning, Instructing & Technology: New Insights from Practice and Research.

De sprekers zijn medewerkers en studenten van de UT, naast sprekers uit de beroepspraktijk. De presentaties zijn in het Engels. In het middagprogramma verzorgt Kees de Grauw, senior consultant bij Eluxis, de workshop New developments in Component Content Management with IDS by Eluxis (zie hieronder).

Bent u geïnteresseerd in nieuwe inzichten en nieuwe methoden om mensen te leren werken met techniek? Meld u dan zo snel mogelijk aan! Toegang is weer gratis. U kunt zich tot uiterlijk 12 juni aanmelden door een mailtje te sturen naar Joyce Karreman (j.karreman@utwente.nl).

New developments in Component Content Management with IDS by Eluxis.

Deze workshop is bestemd voor wie geïnteresseerd is in nieuwe technieken om informatie te publiceren en voor gebruikers van IDS. Het volgende zal aan bod komen:

  • Dynamisch informatie publiceren.
  • Gebruik van multimedia-componenten in modulaire informatie.
  • Mobiele instructies afvinken voor uitgevoerde werkzaamheden.
  • Bespreken van praktijkervaringen en gerichte vragen van IDS-gebruikers.

Pagina delen

Geschreven door

Peter van Bart
p.vanbart@eluxis.com
053-4803040

Peter van Bart

Gerelateerd

2022-07-04T11:38:42+02:00
Ga naar de bovenkant