Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Aan de slag met digitale transformatie – event op 22 april

Werk je in de maakindustrie? Dan is de digitale transformatie de grote kans én de grote uitdaging van dit moment voor je organisatie.

Waar gaat het om bij de digitale transformatie?

Natuurlijk gaat het om de nieuwe smart industry-technieken, zoals big data, data analytics, AI, Internet of Things, Digital Twin, VR en noem maar op.

Maar het gaat er nog veel meer om hoe deze nieuwe technieken je kunnen helpen om de grote uitdagingen van dit moment op te lossen. En om nieuwe kansen voor je bedrijf te realiseren.

Het gaat om nieuwe productiemethoden en technieken, het leveren van producten op maat aan veeleisende klanten, om meer omzet maken met nieuwe businessmodellen, om meer doen met minder personeel, actief samenwerken met toeleveranciers enz.

Hoe kan je aan de slag met digitale transformatie?

Wil je hiermee aan de slag, kom dan naar het event van Garden of Kairos over de digitale transformatie dat we op 22 april a.s. organiseren in Hengelo. Toegang is gratis, ook voor niet leden.
Eluxis is daar, als actief (bestuurs)lid, natuurlijk ook bij.

Wat wil je zeker niet missen?

  • De keynote van René Hooijsma – supply chain manager bij Alfen. Alfen maakt slimme elektriciteitsoplossingen voor het elektriciteitsnet van de toekomst. René vertelt over de ongekende groei die zijn bedrijf heeft doorgemaakt en hoe digitalisering dit mogelijk heeft gemaakt.
  • De interactieve sessie Fraunhofer Innovation Platform for Advanced Manufacturing. Daarin maak je concreet kennis met nieuwe smart industry-technieken.
  • De rondetafelgesprekken met andere managers in de maakindustrie.

Meer informatie vind je https://gardenofkairos.com/voorjaar2022/
Je kunt je daar ook aanmelden.

Graag tot 22 april!

Peter van Bart

Pagina delen

Geschreven door

Peter van Bart
p.vanbart@eluxis.com
053-4803040

Peter van Bart

Gerelateerd

2022-07-04T10:27:13+02:00
Ga naar de bovenkant