Kennismaken

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Start samenwerkingsproject met MovingDot voor DC-ANSP

In februari zijn we gestart met een project voor de Dutch Caribbean Air Navigation Service Provider (DC-ANSP). DC‑ANSP levert luchtverkeersleidingsdiensten binnen het vluchtgebied waar Curaçao verantwoordelijk voor is.

Doel van het project is te zorgen dat de operationele documentatie van DC-ANSP up-to-date is en dat een beheerorganisatie is ingericht waarmee DC-ANSP zelf de documentatie up-to-date kan houden.

Dit project wordt uitgevoerd in zeer nauwe samenwerking met MovingDot uit Hoofddorp. MovingDot is expert op het gebied van luchtverkeersleiding en ondersteunt DC-ANSP al enkele jaren met expertise tijdens uitvoering van projecten met betrekking tot luchtverkeersleidingsdiensten.

MovingDot zorgt bij dit project inhoudelijk voor de realisatie van diverse operationele documenten voor DC‑ANSP. MovingDot heeft Eluxis gevraagd om ondersteuning te bieden aan DC-ANSP voor het inrichten van een beheerorganisatie en voor het optimaliseren van systemen voor de documentatie.

Gezamenlijk met MovingDot is een projectteam opgesteld waarin we DC-ANSP begeleiden en inhoud ontwikkelen. Tijdens een Kick-off week op Curaçao is ook door DC-ANSP een projectteam opgesteld en is door ons kennis gemaakt met de organisatie en alle betrokkenen. In het project wordt intensief samengewerkt met luchtverkeersleiders, de afdeling voor Aeronautical Information Services, ICT en andere betrokkenen van DC-ANSP om tot een beheerorganisatie te komen die voor hen werkt en afgestemd is op hun behoeften.

Pagina delen

Geschreven door

Toivo Lagerweij
t.lagerweij@eluxis.com
053-4803044

Toivo Lagerweij

Gerelateerd

Aan de slag met kennis

Ik wil graag kennismaken
Stuur me jullie kennisupdates
Download gratis kennistools
2018-09-05T10:10:07+02:00
Ga naar de bovenkant