Technical communication Day 4 juli op de Universiteit Twente

Hoe maak je ingewikkelde producten begrijpelijk voor gebruikers, zodat ze er goed en met plezier mee kunnen werken? Dat is waar technische communicatie over gaat. Op 4 juli a.s. organiseren we samen met de Universiteit Twente en het TecCOMFrame project een interessante ochtend over nieuwe ontwikkelingen op dit vakgebied, vanuit onderzoek en praktijk.

Het programma start met een korte presentatie van de resultaten van het TecCOM Frame project. In dit Europese universitaire samenwerkingsproject is onderzocht welke competenties je moet hebben om als technisch communicator te kunnen werken. Daarna volgen presentaties uit de praktijk en van recent onderzoek aan de Universiteit Twente.

Vanuit de praktijk vertellen Nedap livestock, Txchange, Eluxis en Recreate. Onderwerpen van de ochtend zijn o.a.: gaming, augmented reality, Virtual Reality en mobiele apps. De ochtend wordt afgesloten met een rondleiding in het inspirerende nieuwe designlab van de Universiteit Twente en een lunch. We nodigen vertegenwoordigers uit de branche, technische communicatoren, onderzoekers, docenten en studenten en alle andere belanghebbenden uit om informatie uit te wisselen. De toegang is gratis.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Joyce Karreman (j.karreman@utwente.nl). Graag ontvangen we uw aanmelding zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 27 juni a.s.

Het programma vindt u op: https://www.utwente.nl/nl/bms/com/evenementen/TCC_2018/

Voor meer informatie over het TecCOM Frame project: zie TecCOM website.

Gerelateerd

Aan de slag met kennis

Download gratis kennistools
Houd me op de hoogte
Ik wil persoonlijk advies
2018-09-05T10:05:34+02:00
Go to Top