Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

  • video

Hoe maak je een goede video? Patrick Drijver vertelt!

Een goede real-life yogales vinden is niet eenvoudig. De een is te zweverig, de ander te druk of de lessen zijn op het verkeerde moment. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een online les. De keuze is reuze, voor ieder wat wils.

Eerst heb ik online lessen van yogadocenten gevolgd via Zoom. Maar de videokwaliteit van Zoom is matig. En je merkt dat de organisator en de deelnemers wat kennis van de techniek van Zoom moeten hebben. Een deelnemer die het geluid niet uitzet, kan al heel storend zijn. De dochters van een yogadocente hadden al gezegd: “Een online meditatieles gaat zo niet werken”.

Zoom is hiervoor niet het juiste middel. Wat wèl werkt zijn de Youtube tutorials van Adriene. Ze werkt met een goede camera, geeft duidelijke instructies en brengt luchtigheid in de yogalessen. Een leuk detail is dat Benji, de hond, altijd aanwezig is.

Voor het maken van een goede video zijn dit belangrijke aandachtspunten. Waaraan moet je nog meer denken als je zelf online videolessen wilt geven? Of video’s wilt gaan gebruiken als onderdeel van je online trainingen? Wat zijn de do’s en don’ts?

Wil je een sneak peek en meer tips over het gebruik van video’s? Bekijk dan het expertinterview met Patrick Drijver over video’s.

Patrick Drijver is al jarenlang een partner van Eluxis op het gebied van video’s. Patrick is een beeldende verhalenverteller. Hij produceert films, van prikkelende bedrijfsfilm tot ontroerende documentaire.

Eluxis heeft succesvol met hem samengewerkt.

Ik was zelf de eerst keer blij verrast met het resultaat van de video’s. Je ziet het resultaat van zijn vakmanschap.

Waardoor ik precies verrast was en waarom dit zo’n groot verschil maakt, lees je hier in dit expertinterview.

Hartstikke bedankt Patrick voor dit leuke en informatieve interview!

Groeten!

Maaike Otten

Pagina delen

Geschreven door

Maaike Otten
m.otten@eluxis.com
053-4803047

Maaike Otten

Gerelateerd

2023-05-11T13:37:16+02:00
Ga naar de bovenkant