Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector

Starten met VR, AR en MR – Wat is het juiste moment voor je organisatie?

Volgens het toonaangevende onderzoeksbureau Gartner is de digitale transformatie de business kans van dit moment. Bij 87% van de organisaties is dit een topprioriteit. Nieuwe digitale technieken veranderen onze organisaties en bedrijfsprocessen in sneltreinvaart – ook het opleiden in bedrijven.

Over deze nieuwe digitale manieren van opleiden interviewden we Jeroen Schiphorst van Recreate Solutions. Jeroen werkt aan de praktische inzet van Virtual Reality, Augmented en Mixed Reality in bedrijven.

We kennen Jeroen vanuit het Smart Industry project waarin we samen met Recreate en andere bedrijven werken aan innovatieve digitale technieken. In het expertinterview geeft hij zijn visie op VR, AR en MR en inside information hoe je deze technieken moet inzetten. (Lees het Expertinterview over VR, AR en MR)
Jeroen, bedankt voor dit interessante interview!

Als je dat interview gelezen hebt, begint het bij jou waarschijnlijk te kriebelen – wat moet jouw organisatie hiermee nu gaan doen? Welke digitale middelen moet je kiezen voor het opleiden in je organisatie? En hoe maak je de juiste mix van moderne en meer klassieke middelen van opleiden?

Veel organisaties doen een pilot of een experiment met een nieuwe digitale manier van opleiden. De meeste van deze pilots en experimenten stranden daarna. Jammer van de energie die erin gestoken is.

Als je echt een succes wilt maken van de digitale transformatie van je opleiden, moet je daarvoor eerst een goed doordacht opleidingsplan maken.

Zo’n plan is ideaal voor bedrijven die functie- en competentiegericht mensen willen opleiden en die moeten aantonen dat dat goed gebeurt. (Een competentie is de optelsom van kennis, kunde en gedrag.)

Die aantoonbaarheid is vooral essentieel voor technische bedrijven die aan wet- en regelgeving moeten voldoen.

Nieuwe online training: Expert Digitale Bedrijfsopleidingen

Hoe kan Eluxis je helpen met het maken van een goed opleidingsplan waarbij je de nieuwe digitale middelen op de juiste manier inzet?

We bieden je daarvoor een nieuwe online training Expert Digitale Bedrijfsopleidingen.

Je maakt in deze online training je eigen opleidingsplan voor succesvolle bedrijfsopleidingen met de nieuwste digitale technieken in je organisatie.

De online training bestaat uit korte online modules. Daarnaast ontvang je de volgende 3 bonussen:

 • Bonus 1: Praktisch model voor het opleidingsplan
 • Bonus 2: 3x Groepsvragensessie met je coach van Eluxis en andere deelnemers
 • Bonus 3: Handige samenvatting met praktische checklists

Wil je het nog grondiger aanpakken, dan bieden we een nog uitgebreider VIP-pakket.

Wat voor nieuwe digitale technieken worden behandeld in de online training?
In de training ontdek je de mogelijkheden van alle digitale technieken, zoals Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality en meer. Maar je ontdekt ook wat de kosten zijn, met welke praktische zaken je rekening moet houden. Zo kun je er echt een succes van maken voor je organisatie.

Kijk hier voor meer informatie over de unieke opleiding en meld je aan: https://dekennisexpert.nl/expert-digitale-bedrijfsopleidingen/

Als je nu pre-ordert, krijg je maar liefst 60% korting. We geven deze korting omdat we de training nog aan het voorbereiden zijn. Deze korting geldt t/m 16 oktober en komt niet meer terug.

Wil je meer weten over de opleiding, neem dan even contact met me op.

Pagina delen

Tip: Whitepaper Opleiden

Zet de eerste stap om opleidingen op te zetten die staan als een huis. Lees onze whitepaper over de juiste aanpak voor succesvol opleiden. De whitepaper is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek en bewezen best practices.

  * Je ontvangt tevens onze kennisupdates “Aan de slag met Kennis” en “Kennis in beweging”.

  Gerelateerd

  2022-07-04T11:13:34+02:00
  Ga naar de bovenkant