Gebruikers die foutloos apparatuur installeren en probleemloos diensten kunnen gebruiken.

Documentatie voor Caiway zorgt voor minder vragen bij de klantenservice.

Vraag

Caiway levert diensten voor televisie, internet en telefonie. Om de installatie en het gebruik van deze diensten voor de klanten gemakkelijk te maken zijn goede handleidingen nodig.

Door de nieuwe opzet van de documentatie is de kwaliteit van de gebruikersinformatie verhoogd. Doordat gebruikers foutloos de apparatuur kunnen installeren, de diensten kunnen activeren en gebruiken, wordt onze helpdesk merkbaar minder belast.

Massela Post, Caiway

Oplossing

Samen met Caiway ontwikkelde Eluxis een duidelijke opzet voor installatie- en gebruikershandleidingen. Samen met de productspecialisten van Caiway ontwikkelden we de handleidingen, schreven we de teksten en maakten we de illustraties. Dat doen we nog steeds. Ook zorgen we ervoor dat de handleidingen up-to-date blijven.

Resultaat

Met de nieuwe opzet van de documentatie is de kwaliteit van de gebruikersinformatie verhoogd. Doordat gebruikers foutloos de apparatuur kunnen installeren en de diensten probleemloos kunnen activeren en gebruiken, wordt de klantenservice merkbaar minder belast.

Bekijk ook