Meer documentatie in meer talen voor hetzelfde budget

Documentatie compleet ontzorgd: documentatie als een service

Vraag

Fancom heeft documentatie nodig voor zijn internationale distributeurs en klanten, in meer dan 15 talen.

Iedereen kent het: naarmate je productportfolio groeit, komen de beheersbaarheid en consistentie van je productdocumentatie onder druk en is een gestructureerde oplossing nodig! Voor onze eigen productontwikkeling zijn we gewend te denken in bouwsteentjes. Ieder functioneel bouwsteentje heeft zijn eigen beschrijving, die uiteraard op veel plekken terugkomt. Door een goed ingericht Content Management Systeem (CMS), zijn we in staat maximaal hergebruik van informatie te realiseren. Hierdoor zijn de beheersbaarheid en consistentie van onze productdocumentatie zeer sterk toegenomen. Ook hebben we onze vertaalkosten fors weten te verlagen: ca. 40 tot 50%. De laagdrempelige communicatie, de inleving en kritische houding van Eluxis hebben gezorgd voor een vruchtbare samenwerking. Het resultaat? Een uitstekend opgebouwd CMS-systeem, waarvan we de komende jaren onze vruchten gaan plukken!

Wout Hoolboom, Director Technology, Fancom

Oplossing

Samen met Fancom ontwikkelde Eluxis de opzet voor de documentatie. We ontwikkelen en onderhouden nu al meer dan 10 jaar alle documentatie voor Fancom.

Resultaat

Eluxis heeft Fancom compleet ontzorgd. Voor hetzelfde budget heeft Fancom meer documentatie in meer talen. Wijzigingen in de documentatie worden snel en efficiënt doorgevoerd, zodat nieuwe en gewijzigde producten snel naar de markt kunnen.

Bekijk ook

Simplified Technical English Checker tool

Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld. Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de STE pagina.