Efficiënte meertalige productdocumentatie en online help

IDS voor Priva

Vraag

Priva heeft een hoogwaardig productenaanbod voor de tuinbouw en gebouwenbeheer. Voor het maken van de productdocumentatie zocht Priva een nieuw documentatiesysteem.

Dankzij IDS:

  • kunnen we eenvoudig veel meer documenten beheren
  • hebben we meer tijd voor het schrijven van teksten
  • besparen we veel tijd bij het maken van vertalingen (80%)
  • besparen we aanzienlijk op onze vertaalkosten (20%)
  • is onze time to market aanzienlijk korter
Dirk Wijngaard, Technisch schrijver, Priva

Oplossing

Eluxis leverde Priva een nieuw documentatiesysteem op basis van ons IDS. Priva maakt hiermee zijn productdocumentatie. Informatie wordt fijnmazig vertaald. Woordenlijsten/ softwareteksten/variabelen in de diverse talen worden centraal beheerd en kunnen door alle R&D- en documentatieafdelingen en vertaalbureaus worden gebruikt.

Resultaat

Priva heeft een efficiënt documentatieproces. Vooral op de vertaalkosten is een aanzienlijke besparing gerealiseerd. Priva bespaart zelf ca. 80% tijd op de vertalingen en 20% op de vertaalkosten.

Bekijk ook

Simplified Technical English Checker tool

Simplified Technical English (STE) is een gecontroleerde vorm van Engels die je helpt om consistente en makkelijker leesbare informatie te maken voor een internationaal pubbliek.

Om het werken met STE gemakkelijk te maken, hebben we een STE checker tool ontwikkeld. Vraag het gratis gebruik van de STE checker tool aan op de STE pagina.