Tweedaagse cursus Author-it

Tweedaagse cursus Author-it

Uw bedrijf heeft de overstap gemaakt om te gaan werken met het component content management systeem Author-it. Dit is een systeem waarin informatiebouwstenen worden beheerd en als doel heeft zoveel mogelijk informatiebouwstenen her te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat informatiebouwstenen slechts eenmaal beheerd en vertaald hoeven te worden. Dit zorgt voor consistentie in de uiteindelijke productinformatie en draagt bij aan lagere vertaalkosten. Maar hoe kunt u deze doelstellingen bereiken? Hoe kunt u nu het beste informatiebouwstenen ontwikkelen, beheren en vertalen met behulp van Author-it? In deze praktische cursus leert u alle basisvaardigheden, zodat u kunt werken met Author-it.

Inhoud van de Workshop Author-it

De workshop bestaat uit een deel theorie en veel praktijkoefeningen. Op dag 1 leren de deelnemers de basisprincipes van Author-it kennen. Ze doorlopen de 6 belangrijkste basisvaardigheden van Author-it welke ondersteund worden met opdrachten. Op dag 2 maken de deelnemers kennis met vertalen, reviewen en (gebruikersspecifiek)publiceren. De kennis die de deelnemers hebben opgedaan, wordt toegepast op basis van eigen werk (bijvoorbeeld een handleiding). Iedere deelnemer zal zijn eigen werk in Author-it zetten en kan tijdens deze werkzaamheden terugvallen op de expertise van de trainer.

Het was een leerzame, praktische en afwisselende basiscursus. We kunnen hierdoor met een voorsprong goed aan de slag met Author-it!
Dirk Wijngaard, Verebus Engineering

Doelstellingen workshop Author-it

Na afloop van de cursusdagen kunnen de deelnemers zelfstandig topics / informatiebouwstenen en boeken opstellen, kennen de principes van templates en publicaties, weten hoe topics gereviewd, vertaald en gepubliceerd worden en zijn bekend met alle basisprincipes van de auteursomgeving, de administrator, de reviewtool en de vertaaltool.

Docenten uit de praktijk

Onze docenten zijn hoogopgeleid en didactisch goed onderlegd, maar bovenal kunnen ze putten uit hun jarenlange ervaring met kennis- en informatieoverdracht bij industriƫle en technische bedrijven. Ze krijgen daarom altijd uitstekende evaluaties. De cursus Author-it wordt gemiddeld gewaardeerd met een 7,9!

7,9
Neem contact op

Meer weten over deze workshop?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Contactpersoon Eluxis

Dominiek Geense
d.geense[at]eluxis.com
053-4803044

Dominiek Geense

2017-06-21T09:10:07+00:00 21 juni 2017|